Cursussen - Ilse Aarsman Beeldende Kunst

Ilse Aarsman Beeldende Kunst
Atelier - Galerie
Ilse Aarsman Beeldende Kunst
Ga naar de inhoud

CursussenSCHILDERLES IN DE BOURGOGNE - 22 MEI T/M 26 MEI 2023
Een creatieve en inspirerende schildervakantie op een prachtige plek in Frankrijk.

Heb je zin in een creatieve vakantie in de prachtige Franse Bourgogne? Wil je genieten van inspirerende schilderworkshops, heerlijk met je schilderezel midden in de natuur? Gun jezelf dan een schildervakantie in Molesmes, Les Hauts de Forterre. Een pittoresk dorpje  waar de Nederlandse kunstenaar Karel Appel decennialang woonde in het plaatselijke Château Molesmes.

Een week vol creativiteit en inspiratie in een oude wijnhoeve uit 1881. Je krijgt individuele begeleiding, voor elk niveau van beginner tot gevorderde. De schildergroep bestaat uit maximaal 8 personen. Elke dag is er veel tijd om te schilderen. Naast het programma is er voldoende ruimte om te doen waar je zin in hebt. Gastheer Peter zorgt dagelijks voor een heerlijke lunch.

Alle informatie over deze schilderreis vind je op Schilderen in de Bourgogne. Voor vragen kun je altijd contact opnemen per mail.


CURSUS SCHILDEREN VOOR VOLWASSENEN

De cursus is op vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur en bestaat uit 6 lessen (af te nemen in 7 weken) of 12 lessen (af te nemen in 14 weken). Iedereen is welkom, met of zonder ervaring. De cursus heeft geen vaste startdatum. Je kunt op elk gewenst moment instappen. Ieder werkt met een eigen thema en op eigen tempo. Aanmelden kan door te mailen.

Prijzen
  • € 145,= p.p. voor 6 lessen / € 280,= p.p. voor 12 lessen
    Inclusief verf en gebruik van gereedschappen, exclusief verfdrager (doek, papier e.d.).
  • € 125,= p.p. voor 6 lessen / € 240,= p.p. voor 12 lessen
    Exclusief verf en gebruik van gereedschappen, exclusief verfdrager (doek, papier e.d.).

Schilderdoeken in diverse maten zijn te koop in het atelier.


CURSUS BEELDHOUWEN VOOR VOLWASSENEN

De beeldhouwlessen zijn elke 2 weken op zaterdag van 9.30 tot 12.00 uur. Een serie van 6 lessen neem je af in maximaal 14 weken. Voor de serie van 12 lessen is dat een half jaar.
Iedereen is welkom, met of zonder ervaring. De cursus heeft geen vaste startdatum. Je kunt op elk gewenst moment instappen.
Aanmelden kan door te mailen.

Tijdens de cursus doorloop je het hele beeldhouwtraject. We werken met Braziliaans en Aziatisch speksteen en Serpentijn. Dit zijn relatief zachte steensoorten, die goed te bewerken zijn. Zowel beginners als gevorderden hebben een inspirerende cursus!
Als het even kan, werken we buiten op het land of in de boomgaard van de boerderij.

Prijzen
€ 125,= p.p. voor 6 lessen / € 240,= p.p. voor 12 lessen.
Dit is inclusief gebruik van gereedschappen, persoonlijke begeleiding en koffie/thee. Stenen zijn te koop in het atelier vanaf € 2.50 per kilo.


KUNSTKLAS VOOR KIDS

Vrijdag 17 juli 2020 was de allerlaatste les van de Kunstklas. Wat hebben de kinderen mij verrast. Ze hebben een prachtig boek gemaakt met foto's van alle kunstwerken, die ze gemaakt hebben in de afgelopen 7 jaar. Het heeft me echt ontroerd. Dankjewel lieve Anne H, Ilse, Anne v.S., Siti, Adinda, Julian, Dio, Stender en Samuel. Ik zal jullie missen!

Gelukkig heb ik goede opvolging gevonden bij het Creatief Collectief Elst. Joke van Hoeven en Els Mathijssen zullen de lessen van de KunstKlas voortzetten.
Meer informatie vind je hier.

IABK
Copyright © 2021
Ilse Aarsman
Terug naar de inhoud