Cursussen - Ilse Aarsman Beeldende Kunst

Ilse Aarsman Beeldende Kunst
Atelier - Galerie - Advies - Cursussen
Ilse Aarsman Beeldende Kunst
Ga naar de inhoud

Cursussen


CURSUS SCHILDEREN

Woensdag   10.00 - 12.00 uur
Vrijdag          14.00 - 16.00 uur
De cursus bestaat uit 6 lessen (af te nemen in 7 weken) of 12 lessen (af te nemen in 14 weken). Iedereen is welkom, met of zonder ervaring. De cursus heeft geen vaste startdatum. Je kunt op elk gewenst moment instappen. Ieder werkt met een eigen thema en op eigen tempo. Aanmelden kan door te mailen.

Prijzen
  • € 140,= p.p. voor 6 lessen / € 270,= p.p. voor 12 lessen
    Exclusief verf en gebruik van gereedschappen, exclusief verfdrager (doek, papier e.d.).
  • € 160,= p.p. voor 6 lessen / € 310,= p.p. voor 12 lessen
    Inclusief verf en gebruik van gereedschappen, exclusief verfdrager (doek, papier e.d.).

Schilderdoeken in diverse maten zijn te koop in het atelier.


CURSUS BEELDHOUWEN

Woensdag  13.00 - 15.30 uur, wekelijks
Zaterdag     09.30 - 12.00 uur, om de week

Iedereen is welkom, met of zonder ervaring. De cursus heeft geen vaste startdatum. Je kunt op elk gewenst moment instappen.
Aanmelden kan door te mailen.

Tijdens de cursus doorloop je het hele beeldhouwtraject. We werken met Braziliaans en Aziatisch speksteen, Serpentijn en Albast. Dit zijn relatief zachte steensoorten, die goed te bewerken zijn. Zowel beginners als gevorderden hebben een inspirerende cursus! Als het even kan, werken we buiten op het veld of in de boomgaard van de boerderij.

Prijzen
€ 140,= p.p. voor 6 lessen / € 270,= p.p. voor 12 lessen
Dit is inclusief gebruik van gereedschappen, persoonlijke begeleiding en koffie/thee.
Stenen zijn te koop in het atelier.SCHILDERLES IN DE BOURGOGNE - 1 T/M 6 JUNI 2025
Een creatieve en inspirerende schildervakantie op een prachtige plek in Frankrijk.

Heb je zin in een creatieve vakantie in de prachtige Franse Bourgogne? Wil je genieten van inspirerende schilderworkshops, heerlijk met je schilderezel midden in de natuur? Gun jezelf dan een schildervakantie in Molesmes, Les Hauts de Forterre. Een pittoresk dorpje  waar de Nederlandse kunstenaar Karel Appel decennialang woonde in het plaatselijke Château Molesmes.

Een week vol creativiteit en inspiratie in een oude wijnhoeve uit 1881. Je krijgt individuele begeleiding, voor elk niveau van beginner tot gevorderde. De schildergroep bestaat uit maximaal 8 personen. Elke dag is er veel tijd om te schilderen. Naast het programma is er voldoende ruimte om te doen waar je zin in hebt. Gastheer Peter zorgt dagelijks voor een heerlijke lunch.

Alle informatie over deze schilderreis vind je op Schilderen in de Bourgogne. Voor vragen kun je altijd contact opnemen per mail.
ZOMERCURSUS BEELDHOUWEN IN DE BOURGOGNE - 21 T/M 26 JULI 2024

Iedere zomer organiseert Ilse Aarsman een beeldhouwweek in de prachtige Franse Bourgogne.

Een week vol creativiteit en inspiratie in een oude wijnhoeve uit 1881. Je krijgt individuele begeleiding. Je leert de basis van het beeldhouwen in steen: ontwerp, uitvoering en afwerking.
Heb je al ervaring, dan kun je deze week gebruiken om groter te werken of iets nieuws te proberen. Elke dag is er veel tijd om te beeldhouwen.

Naast het programma is er voldoende ruimte om op eigen gelegenheid iets ondernemen: wandelen, fietsen, klimmen, bezoek aan Auxerre, Château-Fort de Druyes, Château Faubourg, de wijnstreek rond Chablis enz. Gastheer Peter zorgt dagelijks voor de heerlijkste lunches.

Alle informatie en het inschrijfformulier vind je op Beeldhouwen in de Bourgogne.KUNSTKLAS VOOR KIDS

Vrijdag 17 juli 2020 was de allerlaatste les van de Kunstklas. Wat hebben de kinderen mij verrast. Ze hebben een prachtig boek gemaakt met foto's van alle kunstwerken, die ze gemaakt hebben in de afgelopen 7 jaar. Het heeft me echt ontroerd. Dankjewel lieve Anne H, Ilse, Anne v.S., Siti, Adinda, Julian, Dio, Stender en Samuel. Ik zal jullie missen!

Gelukkig heb ik goede opvolging gevonden bij het Creatief Collectief Elst. Joke van Hoeven en Els Mathijssen zullen de lessen van de KunstKlas voortzetten.
Meer informatie vind je hier.

IABK
Copyright © 2024
Terug naar de inhoud