Bedrijfsuitjes - Ilse Aarsman Beeldende Kunst

Ilse Aarsman Beeldende Kunst
Atelier - Galerie - Advies - Cursussen
Ilse Aarsman Beeldende Kunst
Ga naar de inhoud

Bedrijfsuitjes


Er zijn talloze mogelijkheden!

Op zoek naar een leuke en creatieve workshop voor je team, collega's of vriendengroep? Dan ben je bij Ilse Aarsman Beeldende Kunst aan het juiste adres! Op onze prachtige locatie aan de Rijn in Driel (tussen Arnhem en Nijmegen) hebben we alles in huis om jou en je collega's, familie of vrienden te voorzien van een onvergetelijke tijd. Er is een ruim aanbod aan creatieve workshops voor binnen en buiten. Bij mooi weer werken we in de boomgaard, op het veld of steken we de dijk over naar de prachtige uiterwaarden van de Rijn. Door de prachtige omgeving is de Betuwe een ideale plek voor een origineel teamuitje.

Kleurrijk en creatief bezig zijn. Onze workshops zijn zo opgezet dat je geen ervaring nodig hebt. Beeldend kunstenaar Ilse Aarsman helpt jullie stap voor stap door het creatieve proces.

Het programma wordt altijd op maat gemaakt. Er zijn extra mogelijkheden om je workshop helemaal compleet te maken. Zoals een uitgebreide mediterrane lunch of een afsluitende borrel met hapjes. Neem contact op om alle opties door te nemen.
WORKSHOP KUNSTKOE

Tijdens deze creatieve workshop maak je je eigen KunstKoe. Je beschildert een papier-maché koe op jouw unieke manier. Laat je inspireren en maak het zo ‘bont’ als je wilt.

Je krijgt volop aanwijzingen en tips voor een geslaagd resultaat: een verrassend kunstwerk!
WORKSHOP SCHILDEREN ALS PICASSO

Je schildert een portret van jezelf of van een collega in dezelfde stijl als de beroemde schilder Pablo Picasso. Door het spelen met lijnen en kleuren ontstaat een fantasierijk en grappig portret. Het resultaat is een prachtig en creatief Picasso smoelenboek van jouw afdeling of vriendengroep. Een uniek kunstwerk dat een mooie herinnering is aan een onvergetelijke dag.

Je kunt ook kiezen voor het schilderen van iemand uit de groep. Bijvoorbeeld de collega die afscheid neemt, de jarige of de aanstaande bruid of bruidegom.


WORKSHOP BEELDHOUWEN

In een dagdeel een beeld in steen maken? Dat kan in deze workshop! Je bent welkom met of zonder ervaring. Iedereen krijgt deskundige en persoonlijke begeleiding. Het atelier is gelegen aan de Rijn. Een inspirerende plek met letterlijk en figuurlijk veel ruimte om mooie dingen te maken.

Na uitleg over gereedschap en technieken ga je aan de slag met een zelfgekozen steen. We werken met Braziliaans en Aziatisch speksteen en serpentijn. Vervolgens doorloop je alle stadia van ruwe steen tot beeld. Tijdens de laatste fase, het polijsten, komen onvermoede kleuren uit de steen tevoorschijn. Altijd een fantastisch moment. Een spannende ervaring die ongetwijfeld naar meer gaat smaken!
WORKSHOP SCHILDEREN

Deze dag vinden we onze inspiratie in en om de boerderij en boomgaard. Zwartbont vee, fruitbomen, een stilleven op het erf of in het atelier. Je kunt ook werken naar een foto of eigen fantasie. Aan de hand van het experimenteren met verf en technieken en het ontdekken van je eigen stijl, ontstaat een uniek en verrassend kunstwerk.

De workshop is geschikt voor iedereen, met of zonder ervaring. Tijdens de workshop krijg je volop aanwijzingen en tips voor een geslaagd resultaat.IABK
Copyright © 2024
Terug naar de inhoud