Cursussen - Ilse Aarsman Beeldende Kunst

Ilse Aarsman Beeldende Kunst
Atelier - Galerie
Ilse Aarsman Beeldende Kunst
Ga naar de inhoud

Cursussen


CURSUS SCHILDEREN VOOR VOLWASSENEN

De cursus bestaat uit 6 lessen, wekelijks op vrijdag van 13.00 tot 15.00 uur. Iedereen is welkom, met of zonder ervaring. De cursus heeft geen vaste startdatum. Je kunt op elk gewenst moment instappen. Ieder werkt met een eigen thema en op eigen tempo. Aanmelden kan door te mailen.

Kosten
€ 130,= per persoon voor 6 lessen, inclusief verf en gebruik van gereedschappen, exclusief verfdrager (doek, papier e.d.).
€ 110,= per persoon voor 6 lessen, exclusief verf en gebruik van gereedschappen, exclusief verfdrager (doek, papier e.d.).

Schilderdoeken in diverse maten zijn te koop in het atelier.


CURSUS BEELDHOUWEN VOOR VOLWASSENEN

De cursus bestaat uit 6 dagdelen, 2 wekelijks op zaterdag van 9.30 tot 12.00 uur. Iedereen is welkom, met of zonder ervaring.
Aanmelden kan door te mailen.

Tijdens de cursus doorloop je het hele beeldhouwtraject. We werken met Braziliaans en Aziatisch speksteen en Serpentijn. Dit zijn relatief zachte steensoorten, die goed te bewerken zijn. Zowel beginners als gevorderden hebben een inspirerende cursus!
Als het even kan, werken we buiten op het erf van de mooie monumentale boerderij.

Kosten
€ 100,00 per persoon. Dit is inclusief gebruik van gereedschappen, persoonlijke begeleiding en koffie/thee. Stenen zijn te koop in het atelier vanaf € 2.50 per kilo.


KUNSTKLAS VOOR KIDS

Vrijdag 17 juli 2020 was de allerlaatste les van de Kunstklas. Wat hebben de kinderen mij verrast. Ze hebben een prachtig boek gemaakt met foto's van alle kunstwerken, die ze gemaakt hebben in de afgelopen 7 jaar. Het heeft me echt ontroerd. Dankjewel lieve Anne H, Ilse, Anne v.S., Siti, Adinda, Julian, Dio, Stender en Samuel. Ik zal jullie missen!

Gelukkig heb ik goede opvolging gevonden bij het Creatief Collectief Elst. Joke van Hoeven en Els Mathijssen zullen de lessen van de KunstKlas voortzetten.
Meer informatie vind je hier.

IABK
Copyright © 2020
Ilse Aarsman
Terug naar de inhoud